Kuva Lobbyn Loungen seinämaalauksesta

LIPPUJEN ENNAKKOMYYNTI

Lobby Myyrmäen keikat ovat myynnissä Tiketissä, osoitteessa tiketti.fi/lobbymyyrmaki. Liput kannattaa hankkia ennakkoon. Lippuja myydään ovelta vain, mikäli 60 asiakaspaikkaa ei ole täyttynyt. Lobby Myyrmäen keikoilla ikäraja on 18 vuotta, ellei toisin mainita.

TIEDOT KEIKOISTA

Ajantasaisimman tiedon tulevista keikoista löydät näiltä sivuilta sekä Lobbyn tileiltä Facebookissa ja Instagramissa. Linkit tileille ovat ylävalikossa oikealla.

KULTTUURIKORTTI

Lobby Myyrmäen kulttuurikortti on lainattavissa viikoksi kerrallaan kirjastokortilla Myyrmäen kirjastosta. Lainattavissa olevalla kulttuurikortilla on vapaa pääsy kortin lainaajalle ja yhdelle seuralaiselle valikoiduille syksyn keikoille. Kortti esitetään Lobby Myyrmäen ovella. Tietoa kulttuurikortti-keikoista löydät kirjastosta ja keikkojen esittelytiedoista.

ESTEETTÖMYYS

Lobby Myyrmäen klubitilaan on esteetön pääsy. Sijaitsemme rakennuksen 2. kerroksessa, mutta käytössä on hissi. Inva-wc ei ole Lobbyn tiloissa, mutta löytyy samasta kerroksesta. Tilassa ei ole induktiosilmukkaa. Henkilökuntamme auttaa mielellään esteettömyyteen liittyvissä järjestelyissä. Pyydämme varsinkin loppuunmyydyissä tapahtumissa olemaan etukäteen yhteydessä, mikäli tarvitset erityisjärjestelyjä saapumiseen tai keikan aikana. Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla.

KYSY LISÄÄ

Pöytävaraukset, ennakkotilaukset ja lisätiedot: info@lobbymyyrmaki.fi tai 050 554 3666. Huom! Vastaamme puhelimeen vain ollessamme paikalla, joten jätä viesti ja soittopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä.