Oletko järjestämässä yksityistilaisuutta ja tarvitset tyylikkään ja toimivan juhlatilan? Tarvitseeko yrityksesi rennompaa ja kompaktia kokoustilaa?

JUHLATILA VANTAALTA

Lobby Myyrmäki on monipuolinen tapahtuma- ja juhlatila erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Lobby sopii täydellisesti erilaisten yksityistilaisuuksien, juhlien, keikkojen, kokousten, seminaarien ja koulutusten järjestämiseen. Lobby on erinomainen juhlatila esimerkiksi syntymäpäiviin, bileisiin ja juhliin!

KOKOUSTILA YRITYKSELLESI HELPPOJEN KULKUYHTEYKSIEN PÄÄSSÄ

Tunnelmallinen tila on kooltaan 100 neliömetriä ja se sisältää esiintymislavan, valot, laadukkaan äänentoistolaitteiston sekä liikuteltavat isot näytöt.

Lobby toimii hyvin kokoustilana yritysten tai yhteisöjen pienemmissä seminaareissa, rennommissa verkostoitumistilaisuuksissa ja koulutuksissa. Lobbyssa voit järjestää myös yrityksesi ohjelmalliset virkistäytymistapahtumat työyhteisölle tai asiakkaille, kuten pikkujoulut, kauden päättäjäiset tai työhyvinvointipäivät.

Tilassa on 60 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet. Meiltä voit myös tiedustella ohjelmatarjousta juhlaasi tai tapahtumaasi.

Kysy lisää ja pyydä tarjousta: info@lobbymyymaki.fi